Randebox Zpátky ke kořenům
Vaše rande právě začíná!
Chtěli bychom vám poděkovat za objednání Randeboxu a popřát příjemně strávený večer.
Pro vytvoření té správné atmosféry jsme pro vás připravili Spotify playlist Zpátky ke kořenům. Můžete si ho přehrát přímo na této stránce nebo otevřít v aplikaci Spotify ve vašem počítači či mobilu.
Naleznete zde také další informace, na které odkazujeme v randeplánu.
Doufáme, že si společné rande pořádně užijete a budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám líbilo.
Vaše komentáře sdílejte s hashtagy #randebox nebo #jsmenarande. Nezapomeňte nás ohodnotit na naší facebookové stránce a získat tak slevu na vaši příští objednávku.
S láskou za Randebox tým,
Spotify playlist
Video
Bazalkové recepty
Bazalkovo-limetková kuřecí prsa
Ingredience:
2 kuřecí prsní řízky
Na marinádu:
½- 1 limetka
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
1 malá šalotka, rozpůlená a nakrájená na velmi tenká půlkolečka
½ stroučku česneku, utřeného
Sůl a pepř dle chuti
Na omáčku:
½- 1 limetka
2 lžíce extra panenského olivového oleje
1 malá šalotka, rozpůlená a nakrájená na velmi tenká půlkolečka
½ stroučku česneku, utřeného
2 lžíce čerstvé bazalky, najemno nasekané
Příprava jídla:
V misce smíchejte všechny ingredience na marinádu a kučecí prsa nakrájené na kousky v ní pořádně obalte. Poté je nechte v marinádě nejméně jednu hodinu,
ale není na škodu marinovat je i výrazně déle (klidně přes noc). Předehřejte gril nebo pánev a maso opečte.
Na omáčku:
Smíchejte všechny ingredience na omáčku a hotové kuře jí před servírováním polijte.
Rajčatová polévka s bazalkou
Ingredience:
2 lžíce másla
2 stroučky česneku nakrájené najemno
2 mrkve nakrájené na kostičky
1 střední cibule
500 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
8 rajčat nakrájených na kostičky
½ šálku čerstvé bazalky, jemně nakrájené
½ šálku čerstvé petrželky, jemně nakrájené
hobliny parmazánu na ozdobu
citronová šťáva na dochucení
Příprava jídla:
V hrnci na středně silném ohni na másle zpěňte cibuli, česnek a mrkev. Poté přidejte kuřecí vývar a rajčata, osolte, opepřete a vařte 20 minut. Po uvaření polévku rozmixujte a vmíchejte bazalku a petrželku.
Pro zvýraznění chuti přidejte citrónovou šťávu dle chuti.
Můžete podávat s čerstvě rozpečenou bagetou ozdobené parmazánem.